Tens un projecte?
T'acompanyo en el seu desenvolupament.

I si encara no el tens, t'ajudo a trobar-lo, perquè tot allò que pugui ser software serà software.

Analista

És relativament fàcil desenvolupar programari; tanmateix, crear productes digitals no és simple. De fet, la creació de programari és només una part de la història.

No cal ser informàtic per crear bons productes digitals. Sovint el programari més popular no té la millor tecnologia. On són els quids?

➜ Els meus serveis d’anàlisi i consultoria serveixen per a identificar i hibridar tots els ingredients necessaris per convertir quelcom en programari, però que el resultat no sigui només programari.

Gestor de projectes

Quan sabem que la solució a un problema és programari, aleshores tenim dos problemes. Una bona estratègia tecnològica permet que només siguin problemes en potència. Haurem d’evitar els jardins amb tanques molt altes, els monòlits, les sitges, dependències, divisions, sofisticacions prematures, etc.

Bé, en realitat la simplicitat és la sofisticació més grossa.

➜ Una bona gestió del teu projecte farà possible arribar a la màxima sofisticació cercant la simplicitat de cada passa.

Divulgador

Els millors productes, possiblement, naixeran de la visió de persones que no treballen en tecnologia. Ajudo a aconseguir que tinguin una mirada digital:

➜ Per a seduir talent en comptes de “retenir-lo”: és preferible encomanar la missió i la visió que només pagar més perquè no parteixin.
➜ Per a evitar la decepció, una fase que sempre compareix a qualsevol projecte digital. Si es supera, la següent fase és la disrupció.
➜ Per a contrarestar atacs, perquè ser disruptiu provocarà rebuig.

Com?

Res del que explico dalt us és pràctic si no s'adapta a la vostra complexitat, context i aspiracions.
Volem emprar la nostra experiència per als vostres plans de futur.

Menú