Tens un projecte?
T'acompanyo en el seu desenvolupament.

I si encara no el tens, t'ajudo a trobar-lo, perquè tot allò que pugui ser software serà software.

Analista

És relativament fàcil desenvolupar programari; tanmateix, crear productes digitals no és simple. De fet, la creació de programari és només una part de la història.

No cal ser informàtic per crear bons productes digitals. Sovint el programari més popular no té la millor tecnologia. On són els quids?

➜ Els meus serveis d’anàlisi i estratègia digital serveixen per a identificar i hibridar tots els ingredients necessaris per convertir quelcom en programari, però que el resultat no sigui només programari.

CTO

Quan sabem que la solució a un problema és programari, aleshores tenim dos problemes. Una bona estratègia digital permet que només siguin problemes en potència. Haurem d’evitar els jardins amb tanques molt altes, els monòlits, les sitges, dependències, divisions, sofisticacions prematures, etc.

Bé, en realitat la simplicitat és la sofisticació més grossa.

➜ Una bona gestió del teu projecte farà possible arribar a la màxima sofisticació cercant la simplicitat de cada passa.

Divulgador

Els millors productes, possiblement, naixeran de la visió de persones que no treballen en tecnologia. Ajudo a aconseguir que tinguin una mirada digital:

➜ Per a seduir talent en comptes de “retenir-lo”: és preferible encomanar la missió i la visió que només pagar més perquè no parteixin.
➜ Per a evitar la decepció, una fase que sempre compareix a qualsevol projecte digital. Si es supera, la següent fase és la disrupció.
➜ Per a contrarestar atacs, perquè ser disruptiu provocarà rebuig.

Necessites un CTO compartit?

Les startups sense CTO tenen més dificultats per a sobreviure i captar finançament. En un entorn àgil i de treball remot, has pensat en la possibilitat de tenir un CTO compartit?

“To succeed at becoming a digital business means becoming a technology company. To become a technology company requires a technology visionary. Someone with a vision of how new technologies can transform the business model. In many cases, that technology visionary in a CTO.”
—Samantha Searle, Gartner “The Evolving Role of the Chief Technology Officer

Quan has vist que alguna cosa pot arribar a ser software, cal que un CTO tradueixi la teva visió al món del desenvolupament. El teu projecte és essencialment tecnològic i no pot haver-hi errors d’execució.

L’experiència prèvia del CTO és fonamental: en programació, gestió d’equips i projectes, identificant talent; habilitats en comunicació, creativitat, estratègia, curiositat, agilitat, do del client, sentit de l’economia i del negoci.

[Presentació del servei al blog]

Cas d'èxit

Com tenir un CTO permet guanyar el premi a la startup més invertible. L'equip és un dels factors més votats. Part de la meva feina, com a CTO, fou assegurar l'escalabilitat.

Per què?

Per experiència en totes les qualitats que ha de tenir un CTO, analista i divulgador.