Menéame

Notícies i comunitat

Menéame neix el 2005 de la mà de Ricardo Galli, Benjamí Villoslada i Guillem Cantallops, en una època en la que tant Google com els mòbils amb prou feines començaven a obrir-se pas, Facebook acabava de complir un any i Twitter encara no existia.
Menéame

Misió

Menéame va néixer per a donar-li a la blogosfera hispana una eina similar als Digg i Reddit nord-americans però que, a diferència d’aquests, fos programari lliure per a fer possible que qualsevol analitzés el codi i saber com funcionava o què fèiem amb les seves dades.

Resultat

Després de quinze anys, Menéame segueix sent un dels llocs més visitats d’Espanya com a font d’informació i històries. El 2008 fou guardonat amb el premi “Projectes Web 2.0 Hispans”. Des dels seus inicis, Menéame va anar millorant i ampliant les seves funcionalitats. Segueix sent un projecte en constant desenvolupament que compta amb una forta comunitat. El 2015, quan vaig deixar el lloc de CEO per a fer feina pel Govern de les Illes Balears, Menéame era el 20è lloc més visitat de l’estat segons l’enquesta AIMC.

Serveis

Anàlisis i estratègia digital
Gestió de projectes
Gestió de comunitats
Startup (CEO)
Divulgació

Articles al blog