Sol i Dades

Un nou model econòmic

Sol, situació, entorn, qualitat de vida i comunicacions aèries: tot plegat és una bona combinació per a situar a les Illes Balears com a lloc ideal per a qualsevol empresa disposada a “menjar-se el món” amb productes i serveis digitals. No obstant això, es quedaria en una quimera si no érem capaços de destacar en infraestructures de banda ampla.
Sol i Dades

Misió

L’objectiu és encaminar les Illes Balears a un canvi de model econòmic perquè els turistes que les visiten atrets pel seu producte més conegut, de ‘sol i platja’, es converteixin en residents de ‘sol i dades’. Des del paradís és més fàcil aconseguir inspiració per a poder convertir en software tot allò que pugui ser software.

Resultat

En només tres anys i mig les Balears són les illes millor connectades del món, arribant fins al 99,85% de llars amb fibra òptica disponible:

“Mallorca is the best-connected island in the world,” explains Roschig. “Better than ­Singapore.” —Mercedes me Magazine,  2019.

Un cop aconseguides les infraestructures, la continuació del projecte ‘sol i dades’ incloïa noves estructures de govern per a Societat Digital.

Serveis

Anàlisis i estratègia digital
Gestió de projectes
Divulgació

Articles al blog